Over RAW Stones

By Jules Kessels

Over RAW Stones

Mijn naam is Jules Kessels, geboren en getogen in het Limburgse kastelendorp Baarlo. Opgegroeid in het landelijke buitengebied net buiten het dorp, waar ons familiebedrijf Hoeve Hofackers gevestigd is, hielp ik als kind veel mee in de zaak, waardoor design en interieur in de genen zit. Na mijn schoolperiode ben ik mij steeds verder gaan toeleggen op alles wat met interieur te maken heeft en dit heeft uiteindelijk geleid tot het starten van een bijzonder interieurmerk, waar ik als partner jarenlang mee heb kunnen bouwen aan een merk met een geweldige reputatie, waar ik met trots op terugkijk.

Ik ben creatief ingesteld, werk graag met mijn handen, en kreeg zodoende meer behoefte om mijn creativiteit verder vorm te geven. Ik wilde iets bijzonders en robuusts ontwikkelen en vanuit dit perspectief is RAW Stones ontstaan. Vanaf 2016 heeft RAW Stones een geweldige vlucht genomen en inmiddels uitgegroeid tot een merk waar consument, architect en stylist in binnen – en buitenland inmiddels naar vraagt, of voorschrijven voor projecten. Dagelijks werken wij met ons team aan verdere perfectie, in de breedste zin des woords, en bouwen wij aan een gedoseerde groei van RAW Stones.

Ik ben enorm trots op ons merk RAW Stones, niet in de laatste plaats op onze enthousiaste dealers, waar jullie onze unieke sfeer en beleving kunnen ervaren. Kijk beslist verder op onze website waar jullie ongetwijfeld nog meer inspiratie op zullen doen, dan ik met woorden kan overbrengen.