INSPIRATIE
CENTER

By RAW Stones

INSPIRATIECENTER

Openingstijden RAW Stones Inspiratiecenter

Vergelt 2b
5991 PK Baarlo

Het inspiratiecenter is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Afspraken graag via de dealer aanmelden.

Hieronder de opendagen waar jullie zonder afspraak te maken van harte welkom zijn tussen 11.00 en 16.00 uur;

Ben je serieus geïnteresseerd en twijfel je wellicht nog over de tegelkeuze of kleur? Wil je onze vloeren eerst op een grotere oppervlakte bekijken? Wil je weten hoe onze nieuwe RAW Stones Abbey Exterior eruit ziet? Dan nodigen wij je graag uit op onze open dagen voor een bezoek aan ons inspiratiecentrum!

Vanwege Covid-19 is voldoende afstand voor jullie en ons belangrijk, daarom het expliciete verzoek je vooraf aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je komt. Aanmelden kan via info@rawstones.nl en wij hebben de volgende tijdschema’s:

TER INSPIRATIE:

Laat uzelf inspireren en bekijk een compilatie van onze uitgevoerde projecten

RAW STONES ZIJN LEVERBAAR IN DE KLEUREN:

Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder.

WAT MAAKT RAW STONES ZO UNIEK?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. 

Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

Onze stenen

Omdat het productieproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling in uw woning of commerciële ruimte.